Sunday, February 26, 2012

Mert Alas & Marcus Piggott



Bir moda fotoğrafçısının çalışmak isteyebileceği hemen hemen herkesle çalışmış olan Mert Alas ve Marcus Piggott'ın çalışmalarını her yerde görmek mümkün. Vogue, W Magazine, LOVE gibi dergilerden kapaklarından tutun da dünyaca ünlü Burberry, Miu Miu, Giorgio Armani, Roberto Cavalli, Fendi gibi markaların reklam çekimlerini yapan ikilinin adını uzunca bir süre duyacağımıza eminim.
Her şey müzisyen olmak isteyen Mert Alas'ın İngilizce'sini geliştirmek için Londra'ya gitmesi ve barda yanına gelip ondan ateş isteyen Marcus'la tanışmasıyla başlamış. Gece boyunca fotoğrafçılıktan bahseden ikili o günden beri ortaklar.
Tüm işlerini buraya koyamasam da Mert ve Marcus'un tarzını anladığınız zaman aslında onların her yerde olduğunu göreceksiniz.




















Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Bana en çok Pembe VAIO yakışıyor!

Ünlü moda ikonu Ece Sükan, Sony VAIO için ilginç bir işe imza attı. Blogların renkli dünyası ile Sony VAIO'nun renkli dünyasını birleştiren Ece Sükan, birçok blog gibi benim blogumu da inceledi ve yakışacak olan rengi belirledi. Ece Sükan, blog içeriği, tasarımı, duruşuna göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana Pembe VAIO'yu seçti.

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin...

sony-vaio


Bir bumads advertorial içeriğidir.

Saturday, February 25, 2012

Outfit #13


Blazer: Mango
T-shirt: H&M
Tayt: Mango
Boots: UGG


Eşarp-Scarf: Mango
Yüzük-Ring: H&M


Tips for Men #2 Male Fashion Bloggers

Uzun zamandır erkek modasıyla alakalı bir yazı yazmadığımı fark edince stillerini çok beğendiğim bloggerları burada paylaşmanın iyi bir fikir olduğunu düşündüm. Birbirinden farklı tarzlara sahip olsalar da ortak noktaları cesur olmaları ve stillerini kendilerini ifade etmek için kullanırken tabuları yıkmaları. Biliyorum bir çoğunuz hala ceket giymenin sizi fazla ciddi gösterdiğini düşünüyorsunuz ama bu kesinlikle doğru değil! Ayrıca üstüne basa basa söylediğim şeylerden biri de AKSESUAR KULLANIN!! Skinny pantolon giymek bir tercihtir çünkü her tarza ve fiziğe uygun değildir tamam fakat çanta her erkeğin kullanması gereken, erkek modasında son yıllarda ön plana çıkan en önemli parçalardan biri bence. Çoğunuz söylediğim şeylerin sizi feminen göstermesinden korkuyorsunuz fakat iyi giyinen ve kendine güvenen erkek her zaman bir kaç adım öndedir unutmayın:)
I realized I didn't write post for men for a long time and I decided to share my favorite male fashion bloggers here. They all have different styles but they are in common in using their style to express themselves bravely. I know you still think wearing jacket will show you more serious than you actually are but don't you think that this thought is so old-fashioned? Also I'm always saying this again and again USE ACCESSORIES!! Wearing skinny jeans is totally another issue but bag is something that every men and women gotta use. Most of you might think these things will show you feminine but don't forget the one that has confidence and a good style always will be one step ahead:)



therelevantglance.blogspot.com





mensside.blogspot.com





thefashiontamer.blogspot.com



Kevin Berenguer



thethreef.com




iamgalla.com



Friday, February 24, 2012

Outfit #12


Zaman o kadar çabuk geçti ki okulda 1.5 seneyi geride bıraktığıma hala inanamıyorum. Derslerin başlaması ne kadar kötü olsa da güneşli bir güne uyanmak mutlu olmama yetiyor:)


Trençkot-Trenchcoat: Stradivarius
Şal-Scarf. Mango
Kazak-Sweater: Topshop


Kemer-Belt: Old
Etek-Skirt: H&M
Ayakkabı-Oxfords: Elle


Rumeli Hisarı'nda Büyüleyen Fantastik Gösteri!

Daha önce Galata Kulesi'nde yaptığı project mapping ile dikkatleri üzerine çeken 8x4, yeni ürünleri olan Beauty ve Beast için bu sefer de Rumeli Hisarı'nda görkemli bir project mapping uygulaması yapmış. Fantastik gösteriye, hepimizin yakından bildiği Güzel ve Çirkin masalı ilham vermiş. Birbirine kavuşamayan iki aşığın kötü niyetli ejderhaya karşı olan savaşı konu edilmiş. Ejderha masalın sonunda 8x4'ün yeni kokularına yenik düşüyor ve aşıklar kavuşuyor.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim; 8x4 gerçekten de hoş ve güçlü kokulara sahip... Deodorant özelliğinin yanında bir parfüm gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Gösteriyi Rumeli Hisarı'nda seyredemeyenler için aşağıda paylaşıyorum.

8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye

                 
             
Bir bumads advertorial içeriğidir.

Thursday, February 23, 2012

Calm before the storm.


Kat is back from Morocco.




Love her.



No makeup on days off. 
Ok fine, besides under eye concealer, bronzer, and mascara. But whatever.



The Opera starts this week. Also, work. Also, Bobbi Brown school. 
Free time is fucked for the next 2 weeks.

Marni for H&M


H&M tasarımcılarla yaptığı işbirlikleriyle her sezon bizi şaşırtmaya devam ediyor. Versace'den sonra şimdi de Marni'yle beraber çalışarak "Marni for H&M" koleksiyonunu bizlere sunan H&M'in Marni'den sonra hangi tasarımcıyla çalışacağını merak ediyorum. Koleksiyonun tamamına baktığımda Versace'de olduğu gibi klasikleşmiş ve ilk bakıldığı anda çizgisini belli eden bir Marni havası olduğunu gördüm. Bol renk, geometrik şekiller ve kaliteli kumaşlardan oluşan koleksiyonda özellikle aksesuar ve takılar dikkat çekici. Kolyeleri ayın mutlaka almalıyım! listesine ekledim bile:)
After the collaboration with Versace now H&M collaborates with Marni. When I looked at the collection I saw the classic Marni style in every single piece. Colors, geometrical patterns, qualified fabrics.. The accessories and jewelries in the collection are spectacular. I already wrote down necklaces to my must-have list of the month:)