Sunday, April 29, 2012

Style Star: Mary-Kate Olsen

"Full House" dizisiyle tanıdığımız Olsen ikizleri çoktan büyüdü ve birer stil ikonu haline geldi. Defileleri en ön sıradan izleyen, ünlü tasarımcılara ilham kaynağı olan ikizlerden Mary-Kate'in salaş,bohem ve eklektik tarzına karşılık Ashley'nin klasik ve sofistike tarzı ikizlerin karakter olarak birbirine benzemediğinin bir kanıtı bence.
İkizleri tek bir yazıya sıkıştırıp geçiştirmek istemediğimden "Style Star" yazılarımı Mary-Kate ile başlatıp, Ashley ile devam ettirmeyi planlıyorum:)
Mary-Kate günlük seçimlerinizde ilhamınız olabilir:)















Saturday, April 28, 2012

Walk Walk Fashion Baby #6

saturday




Scoop neck t shirt, AllSaints short mini skirt, Brian Atwood strappy sandals, KOTUR leather clutch, Givenchy jewelry

Ne Dinlesek? #11 Obsessed with "Young"

İçinde "sunshine" ve "young" kelimeleri geçen şarkıları nedense çok seviyorum. Son zamanlarda da Fun'ın "We Are Young" parçasına takmış durumdayım. İçinde "young" kelimesi geçen şarkılardan favorim tabi ki bir klasik olan Alphaville'in "Forever Young"ı. 
I don't know why but I love the songs that have "young" or "sunshine" in their lyrics. These days I'm obsessed with Fun's "We Are Young". But my favorite one is "Forever Young" by Alphaville.




Bu şarkılardan ilham alarak genç ve renkli bir kombin hazırladım. Umarım hem şarkıları hem de hazırladığım kombini beğenirsiniz:)
By taking inspiration from these young and fresh songs I created a look for you guys! Hope you like  the songs and inspired look!



WE ARE YOUNG


Trend Alert: Arm Party

Takı ve aksesuarlar tartışılmaz vazgeçilmezlerimizden. Geçtiğimiz son 2-3 yılda sezon trenlderi belirlenirken belki de en öne çıkan parçalar arasına giren takılar kombinlere eşlik etmekten çıkıp, başrole doğru yol aldılar. Sadeliğin ön planda olduğu takı trendleri şimdiyse yerini karmaşadaki uyuma bıraktı.
Ben de trendin etkisiyle son günlerde kendimi sürekli bileklik alırken buluyorum ve kollarımı tek tek birbiriyle alakasız ama beraber kullanıldığında hoş bir bütünlük oluşturduğunu düşündüğüm bilekliklerle dolduruyorum. 
Size önerim kalın bileklikleri ince olanlarıyla dengelemeniz.
Jewelleries are now playing leading role in our looks. Mix bracelets in different forms and sizes and created a trendy look. Don't afraid to try new things. But be careful while you're mixing thick ones with the thin ones and balance them:)











Photos from leboudoirdemademoisellem and what-do-i-wear.

Inspiration #4










Photos from tierdropp, what-do-i-wear, stadtjunge, vnkngn and chanelbagsandcigarettedrags

In My Closet Now #10

Kozmetik malzemesi almak benim için bir hobi olabilir. Evde alıp kullanmadığım bir sürü göz kalemi, allık, far bulana kadar işi abarttığımı düşünmüyordum ama artık "gerçekten gerekli" olduğunu düşünmediğim şeyleri almıyorum. 
Givenchy'nin Prisme Again allığını çok övdüler. Bakalım nasılmış?


MAC'in ürünlerini genelde çok kaliteli bulurum ama en son aldığım eyelinerı berbattı. Sürümü çok zordu ve daha sürerken kuruyordu. "Bir daha MAC eyeliner almam!" desem de MAC'e son bir şans vermeye karar verdim. Bakalım bu eyeliner nasıl çıkacak?


E kozmetik dedik çantasız olmaz:) Longchamp kozmetik çantalarına bayıldım ve yeşilini hemen aldım:)

Destination: Eminönü

Genelde arkadaşlarımla veya yalnız alışveriş yapmayı tercih etsem de annemle yaptığım alışverişlerin yeri bende çok ayrı. Nereye gidersek gidelim günün sonunu Eminönü'nde bitirmeyi başarıyoruz. İstanbul'da doğan biri olarak en sevdiğim şeylerden biri İstanbul'da bir turist gibi dolaşmak. Eminönü'nü sevmemin nedeni de bu sanırım.
Çok ilginç takıları çok ucuz fiyatlara bulabileceğiniz bir yer öncelikle. Bunun dışında takı tasarımına meraklıysanız ihtiyacınız olan her şeyi yine buradan bulabilirsiniz. Ama şunu söylemeliyim ki yanınızda orayı bilen birinin olması çok önemli. Yoksa o kadar karmaşık ve büyük ki kaybolabilirsiniz:)
Kapalıçarşı'daki renkler o kadar güzeldi ki etkilenmemek mümkün değil. Eğer vaktiniz olursa siz de mutlaka uğrayın bence:)