Wednesday, November 30, 2011

İşte Süperstar'ın Vitrinine Giden Adres!

Müziği ile olduğu kadar giyim tarzıyla da herkesi kendine hayran bırakan Süperstar Ajda Pekkan, Twist için hazırladığı yepyeni 2011 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren alışveriş sitesi 1V1Y.COM, bu kez Ajda Pekkan for Twist Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nu internette moda severlerle buluşturan tek adres olarak dikkatleri üzerine çekiyor.


1V1Y.COM, sadece Ajda Pekkan for Twist koleksiyonu ile değil, Koton, Hotiç, Derimod, Twist, Saat&Saat, Tekin Acar, Kiğılı, İpekyol, Desa, Diesel, Converse ve daha birçok ünlü markanın sezon ürünlerindeki cazip avantajlarıyla da öne çıkıyor. Ayrıca Türkiye’nin önde gelen stil editörlerince hazırlanmış, moda tutkunları için benzersiz bir rehber niteliğinde olan online dergiye de mag.1v1y.com’dan ulaşabilir, beğendiğiniz ürünleri tek bir tıkla satın alabilirsiniz.


Sınırlı sayıda üretilen Ajda Pekkan for Twist koleksiyonunun parçaları, bir öncekinden de çabuk tükeneceğe benziyor. Bu yüzden, fazla vakit kaybetmeden 1V1Y.COM’u ziyaret etmenizi öneririz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

homemade peanut butter cups y'all


since i wasn't going to be home until late the night before thanksgiving when i usually help mama jude cook, i decided to bring something home.  i found this great recipe from emma on a beautiful mess and thought homemade peanut butter cups would be just the thing.  here's some photo evidence of the process!






Tuesday, November 29, 2011

treat yo self.



one great thing about being home is the ability to... shop!  one day zach, my mom and i went to a movie, dinner and outdoor shopping.  it was warm and lovely.  i made a few purchases including zach's christmas gifts, the cutest schmoopiest onesie for max and yes, i treated myself to a couple new things.  thought i'd share.
first up, my favorite, favorite, FAVORITE article of clothing i have purchased in a very long time. i can almost guarantee most people will hate it, but that's obviously part of the allure for me... it's a silk, eyelash print blouse.  




a sweet new dress (it's navy & cream):



Ne Dinlesek? #5

 

joseph arthur'u hiç dinlemediyseniz mutlaka dinleyin derim. Özellikle "In the Sun" "Redemption's Son" ve "Honey&The Moon" parçaları insanı alıp başka yerlere götürüyor bence. 

Outfit #6

kazak: mango
tayt: batik
babet: zara

Monday, November 28, 2011

early christmas.

We’re back from our boston thanksgiving and it was a major success.  It lifted me from the depths of my hair blues and gave me some quality family/friend time. 

Anyhoo, because we will not be celebrating Christmas with my family this year and we will be in a sunny, warm resort in Scottsdale, we decided to bring our Christmas gifts home with us over thanksgiving.  I wanted to share with you a smattering of what I gave to whom in case you are looking for ideas.
Mom: I got mom jude this beautiful slate cheese board from the Brooklyn slate company.  It comes beautifully packaged in a burlap bag with a tiny pouch of soapstone attached for designating what cheese is what right on the board. It’s pretty and sleek and super lovely.  Buy one here.  seriously, do it.


Dad: Deke got a mish mash of gifts but my favorite had to be this mermaid bottle opener.  It’s so cool, it’s a vintage replica, the quality is amazing and it was the perfect opener for the mchouffe I got him. Buy here.

Dave – brother made out the best.  He used to be the hardest person to buy for but now I love buying for him the most!  So first he got a Bodum French press because someone who loves coffee as much as me deserved one.  And here’s what he got to drink said coffee from:
Creature cups!  Pretty from the outside, creepin on the inside. Check them out here – dave got the otter and the octopus.
Next up,  I decided to get him some art for his walls.  Here is what I went with:


That was just a sample of some gifts they loved getting and i loved giving.

Outfit #5


gömlek: zara
kazak. bershka
tayt. batik
ayakkabı: inci

bu ayakkabıları çok severek aldım ama renkleri nedeniyle giymek biraz zor olduğu için pek giyemiyorum ne yazık ki:/

Sunday, November 27, 2011

YEMEĞİNİZİ ELİNİZDE TAŞIYIN

Yaratıcılık bu olsa gerek! Japon mutfağı başta olmak üzere çeşitli yiyecekleri yüzüklere taşıyan bu tasarımlara hayran kaldım. Fiyatları sadece 10$-15$ arasında değişen yüzüklerin tümüne http://www.etsy.com adresinden ulaşabilirsiniz.


NASIL GİYMELİYİM?: ZIT PARÇALAR

Aslında tabi ki neyi nasıl giyeceğiniz size kalmış. Benimkiler sadece kişisel tercihlerimden gelen öneriler. Şahsen ben her şeyden biraz diyen eklektik tarzı seviyorum. Bu yüzden vintage parçaları çok sevdiğim halde 60'lardan kopup gelmiş gibi görünmeyi tercih etmiyorum. Size de önerim örneğin zımbalı bir botu romantik bir elbiseyle giymeniz. Çok fazla deri giyip rocker gibi görünmek istemiyorsanız üzerinizde mutlaka farklı temaları andıran parçalardan birini bulundurun.

ROMANTİK-ROCKER

FUTURIST-VINTAGE

 MASKÜLEN-FEMİNEN

 SPOR-ŞIK

Saturday, November 26, 2011

Ne Dinlesek? #4


Uzun zamandır içinde "long way out of my own town into your hometown" sözleri geçen bir şarkıyı arıyordum, sonunda buldum. 77 Bombay Street diye bir grup söylüyormuş şarkıyı. "I love Lady Gaga" diye bir şarkıları da varmış o yüzden daha bir sevdim kendilerini.
NOT: Grup üyelerinin giydikleri ceketler de ayrı bir güzel.

A VERY GAGA THANKSGIVING!

24 Kasım'da ABC'de Lady Gaga'nın yönetmenliğinde gerçekleşen "A Very Gaga Thanksgiving" de şarkıcı aile yakınları ve arkadaşlarından oluşan izleyicilere 8 şarkılık performanstan oluşan bir program gerçekleştirdi. Her şeyin mükemmel göründüğü programda Gaga'nın özellikle makyaj(lar)ına bayıldım. Bu özel programdan sizin için bir kaç performans seçtim umarım siz de en az benim kadar beğenirsiniz:)

YOU&I

MARRY THE NIGHT

EDGE OF GLORY

BORN THIS WAY

BAD ROMANCE

HAIR

Outfit #4


tayt: ebay
ayakabı: ebay
t-shirt: H&M

In My Closet Now #2


Online alışverişi çok karlı ve eğlenceli bulan biri olarak geçenlerde ebay'den bir ayakkabı aldım ve gelmesini heyecanla bekliyordum. Nihayet gelmiş!! Giymek için sabırsızlanıyorum!!



Bu da kargo paketinden çıkan mektup:)

Thursday, November 24, 2011

Outfit #3


Gömlek-Shirt: Topshop
Pantolon-Pants: Topshop
Ayakkabı-Shoes: Derimod

Wednesday, November 23, 2011

Ne Dinlesek? #3


Twilight'ı sevmediğimi beni tanıyan herkes bilir fakat bir kaç gün önce "Breaking Dawn" a gittim arkadaşlarımla daha doğrusu ne yazık ki gittim. Premierine davetiyem olmasaydı inanın gitmezdim. Film tam bir zaman kaybı. Beğenilebilecek olan tek şey filmin soundtrackleriydi. Soundtracklerden biri Bruno Mars'a ait. Bruno Mars'ın kötü bir şarkıya imza atması beklenemezdi zaten. "It Will Rain" son zamanlarda dinlediğim en etkileyici parça. Dinlemenizi öneririm:)

TASARIM HARİKASI ALEXANDER MCQUEEN CLUTCHLAR


Clutchlar tartışılmaz vazgeçilmemiz. Ama Alexander Mcqueen clutchlar bağımlısı olunabilecek derecede çekiciler. Bu sezon her yerde gördüğümüz kurukafaların da ön planda olduğu bu mükemmel clutchları Harvey Nichols mağazalarında bulabilirsiniz. Benim favorim kafes gibi olan ve püsküllü olan. Sizin favoriniz hangisi?












İLHAM: GUSTAV KLIMT


" The Kiss" adlı tablosu herkesçe bilinen, tablolarını altınla süsleyen ressam: Gustav Klimt... İlhamını "kadın"dan alan ve renkleri kendine özgü şekilde kullanışı ile fark yaratmış olan Klimt'in tablolarından ilham alarak oluşturduğum kombinleri umarım beğenirsiniz:)



"The Kiss"

"Water Serpents II

"Judith I"

"Women with Fan"

"The Dancer"

"The Portrait of Friedericke Maria Beer"

İLHAM: "Portrait of Sonja Knips"


İLHAM: "The Church of St. Wolfgan"